top of page
  • Louise Solberg

Snart ingår kollektivt bredband

Vi vill påminna om att avtalet för kollektivt bredband träder i kraft från och med den 1 mars 2024. 


Så här nyttjar du förmånerna från vårt gruppavtal:

För att ta del av de tjänster som ingår i vårt nya gruppavtal behöver du aktivt beställa dem. Vänligen kontakta Tele2:s kundservice för gruppavtal på telefonnummer 0775-17 17 20 för att göra din beställning. Det går även bra att beställa tjänster direkt via tele2.se/gruppavtal när avtalet har trätt i kraft.


Vad innebär gruppavtalet för dig?

Genom detta avtal erbjuds varje hushåll i vår förening bland annat följande:


  • Bredband 250: Ett privatabonnemang på Bredband 250/50 (100-250 Mbit/s)

  • En trådlös router för bredband och telefoni


Kostnaden för dessa tjänster är täckt genom ert avtal med föreningen. För de som önskar ett ännu högre bredbandsabonnemang erbjuds rabatt på uppgraderingen. Dessutom har ni möjlighet att beställa Tele2:s Trygg Surf för ett säkert skydd av era enheter online.


Viktig information:

Kom ihåg att kontrollera uppsägningstiden med er nuvarande tjänsteleverantör om ni planerar att byta till de tjänster som erbjuds genom vårt gruppavtal med Tele2. Detta avtal ger rabatt på ett abonnemang per tjänst och hushåll. När ni beställer, kommer ni att ha samma villkor för abonnemang, service och support som individuella Tele2-kunder. Dessa förmåner är tillgängliga så länge ni bor kvar i föreningen och så länge avtalet mellan föreningen och Tele2 är aktivt.


Leveranstiden för tjänsterna efter att beställningen är gjord är vanligtvis cirka en vecka. För mer information och de allmänna villkoren, besök gärna Tele2:s webbplats.


För befintliga Tele2-kunder:

De flesta kommer att kunna erhålla en rabatt på sitt nuvarande abonnemang motsvarande den nya tjänsten.


Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss eller Tele2:s kundservice. De nås via chatt eller telefon på 0775-17 17 20, öppet vardagar 08.00-19.00 och lördagar 09.00-15.00.

145 views

Recent Posts

See All

Soprummen

bottom of page